Steel Tonic


STEEL TONIC

Steel Tonic este un antrenament recomandat clientelor cu un nivel mediu de rezistenta, deoarece solicita foarte mult muschii corpului si combina elemente de cardio cu exercitii de tonifiere. Este un program coregrafiat si se lucreaza pe muzica, solicitand un nivel mediu de coordonare.

Pentru ca necesita concentrare, SteelTonic reuseste sa va detaseze complet de grijile zilnice. Nu este un antrenament cardio care sa va lase fara suflu, avand o intensitate placuta.

Steel Tonic imbunatateste capacitatea cardiovasculara, postura si coordonarea, stimuleaza arderea grasimilor si imbunatateste tonusul general al corpului, oferind in acelasi timp diversitate si structura in antrenament.

Ora este potrivita atat pentru clientele cu un nivel mediu de rezistenta fizica, cat si pentru clientele avansate, care doresc sa-si imbunatateasca motricitatea si sa obtina un corp dezvoltat armonios.

Nu uitam nici de brate, piept si spate, care vor lucra si ele in cadrul acestei clase distractive ce combina intensitatea, actiunea, distractia si transpiratia.

Avantaje si beneficii

  1. Imbunatateste tonusul general al corpului.
  2. Creste tonusul coapselor si muschilor fesieri, datorita concentrarii in mare parte pe zona inferioara a corpului.
  3. Creste nivelul de rezistenta aeroba si anaeroba.
  4. Creste capacitatea cardio-pulmonara.
  5. Imbunatateste postura si coordonarea.
  6. Defineste musculatura.
  7. Reduce stresul, imbunatatind atat fizicul cat si psihicul.
  8. Intensifica metabolismul, stimuleaza arderea caloriilor.
  9. Antreneaza corpul si mintea, fiind un antrenament complet, sigur si distractiv.

Ce mai astepti? Hai si tu la Steel Tonic!