Dina Jumps  este un studio de fitness privat in Constanta care ofera antrenamente personale de grup pe baze stiintifice de peste 22 de ani.

Suntem specializati in pierderea de greutate, imbunatatirea sanatatii si increderii de sine pentru doamnele si domnisoarele cu varsta intre 16 si 60 de ani.

Lucram cu un numar redus de participanti pe grupa pentru a putea oferi atentia si suportul necesar tuturor clientilor.

In afara de sesiunile de antrenament oferim consultatii 1 la 1 pentru evaluari corporale, nutritie si stil de viata sanatos. Oferim si programe de fitness ONLINE cu antrenamente LIVE STREAMING pe Zoom

Antrenorii nostri sunt acreditati atat in Romania cat si in strainatate, fiind la curent cu ultimele noutati din lumea fitness-ului.

Antrenamentele se desfasoara in 2 sali moderne dotate cu sistem de climatizare,  dusuri, 84 vestiare individuale cu cheita, spatiu privat pentru consiliere in nutritie si antrenament, locuri de parcare in curtea interioara.

Misiunea noastra este adoptarea unui stil de viata sanatos prin miscare, educatie, alimentatie si gandire pozitiva!

Pentru mine aceasta experienta a fost un drum de autocunoastere, in care am valorificat foarte mult "calatoria". O data ce am inteles procesele neuronale, totul a capatat o alta valoare. Acum stiu ce inseamna a-mi hrani corpul si nu doar a manca. Multumesc echipei devotate si profesioniste de la Dina Jumps Constanta pentru asistenta in aceasta calatorie. Acum stiu ca daca vrei cu adevarat - poti!

Raisa

De se sa te antrenezi cu Dina Jumps Studio? Este foarte simplu. Pentru ca te fac sa te simti ca intr-o mare familie… o atmosfera incredibila care te deconecteaza de orice, care nu iti permite sa te lasi oricat de dureros ar fi sau indiferent cat de mult se lasa asteptate rezultatele. Dina Jumps m-a invatat ca, prin rabdare si ambitie, poti ajunge acolo unde iti doresti! Recomand cu caldura marea mea familie Dina Jumps!
Ana Maria G

Sunteti extraordinari! Multumesc frumos pentru tot sprijinul acordat pe durata programului de slabire si tonifiere. Sunteti cei mai buni! Rar intalnesti persoane care pun atat de mult suflet in ceea ce fac pentru altii!
Madalina G