Dina Jumps Constanta este un studio de aerobic cu cele mai noi si eficiente clase de aerobic care ofera antrenamente de grup cu antrenori atestati in Romania si in strainatate, antrenamente cu antrenor personal specializat, programe personalizate cu tehnician nutritionist, seminarii de nutritie. Avand o experienta de peste 14 ani in lumea fitness-ului, ne diferentiem fata de ceilalti prin oferta unica de vanzari, seriozitate, profesionalism si nu in ultimul rand, rezultatele obtinute cu clientii nostri.

Antrenorii nostri sunt acreditati atat in Romania cat si in strainatate, fiind la curent cu ultimele noutati din lumea fitness-ului. Clasele de aerobic se desfasoara in 2 sali moderne cu o suprafata totala de 300 mp, loc de joaca pentru copii cu supraveghetor, dusuri, 84 vestiare individuale cu cheita, spatiu privat pentru consiliere in nutritie si antrenament, locuri de parcare in curtea interioara.

Mai mult, special pentru tine am creat un program premium de slabire si tonifiere, care te va ajuta sa scapi de kilogramele in plus si sa iti tonifici musculatura din toate zonele corpului, pentru ca sa te simti excelent in pielea ta. Noi suntem raspunsul daca iti doresti un echilibru perfect intre nutritie, sport si minte.

Misiunea noastra este adoptarea unui stil de viata sanatos prin miscare, educatie, alimentatie si gandire pozitiva!

Pentru mine aceasta experienta a fost un drum de autocunoastere, in care am valorificat foarte mult "calatoria". O data ce am inteles procesele neuronale, totul a capatat o alta valoare. Acum stiu ce inseamna a-mi hrani corpul si nu doar a manca. Multumesc echipei devotate si profesioniste de la Dina Jumps Constanta pentru asistenta in aceasta calatorie. Acum stiu ca daca vrei cu adevarat - poti!

Raisa

De se sa te antrenezi cu Dina Jumps Studio? Este foarte simplu. Pentru ca te fac sa te simti ca intr-o mare familie… o atmosfera incredibila care te deconecteaza de orice, care nu iti permite sa te lasi oricat de dureros ar fi sau indiferent cat de mult se lasa asteptate rezultatele. Dina Jumps m-a invatat ca, prin rabdare si ambitie, poti ajunge acolo unde iti doresti! Recomand cu caldura marea mea familie Dina Jumps!

Ana Maria G

Sunteti extraordinari! Multumesc frumos pentru tot sprijinul acordat pe durata programului de slabire si tonifiere. Sunteti cei mai buni! Rar intalnesti persoane care pun atat de mult suflet in ceea ce fac pentru altii!

Madalina G