Astazi o sa vorbim despre un antrenament recomandat acelora care prezinta un nivel mediu de rezistenta, asta pentru ca solicita destul de mult muschii corpului si combina exercitii de cardio cu tonifierea. Este vorba despre steel tonic!

Ce este Steel Tonic ?

Acest program coregrafiat si care se lucreaza pe muzica solicita un nivel mediu de coordonare. De ce? Pentru ca desi nu pare, e nevoie de multa concentrare. Astfel, prin steel tonic, vei reusi sa te detasezi complet de grijile cotidiene, ceea ce ne dorim cu totii nu-i asa? Nu e insa un antrenament cardio care sa te lase fara suflare, pentru ca are o intensitate placuta. Ce mai trebuie sa stii despre steel tonic e ca imbunatateste considerabil activitatea cardiovasculara, postura si coordonarea, stimuleaza arderea grasimilor si imbunatateste tonusul general. Ofera diversitate si structura in antrenament!  

Ora este potrivita atat pentru clientele cu un nivel mediu de rezistenta fizica, cat si pentru clientele avansate, care doresc sa-si imbunatateasca motricitatea si sa obtina un corp dezvoltat armonios.

Nu uitam nici de brate, piept si spate, care vor lucra si ele in cadrul acestei clase distractive ce combina intensitatea, actiunea, distractia si transpiratia.

La Dina Jumps Constanta poti avea asadar parte de un antrenament localizat, care nicidecum nu va fi plictisitor sau greu pentru ca steel tonic iti propune un mod simplu, eficient si antrenant de a face miscare. In mare parte se axeaza pe partea inferioara a corpului, picioarele, dar si fesele fiind impinse la limita timp de 60 de minute. In acest timp iti va fi cu siguranta testata atat rezistenta cat si abilitatea, si asta la capacitate maxima, fara a ramane asa cum am zis, fara suflu. Si bratele, pieptul sau spatele sunt lucrate in cadrul acestei clase, care reuseste sa combine cu succes intensitatea, distractia, dar si actiunea si transpiratia, elementele de baza pentru ca tu sa fii complet transformata si pregatita pentru a-ti etala corpul perfect.

dina jumps constanta steel tonic

 Cum te ajuta sa te mentii in forma?

O sa enumeram in continuare cateva dintre avantajale si beneficiile acestui tip de miscare.

Pentru inceput trebuie sa stii ca :

  • Tonusul general al corpului tau va fi considerabil imbunatatit si vei obtine o stare generala buna.
  • Tonusul coapselor si a muschilor fesieri creste, datorita axarii in special pe zona inferioara a corpului tau
  • Nivelul de rezistenta aeroba si anaeroba creste
  • De asemenea creste si capacitatea cardio-pulmonara
  • Postura si coordonarea sunt mult imbunatatite
  • Musculatura este complet definita
  • Stresul este mult redus, un avantaj valoros este acela ca prin steel tonic sunt imbunatatite atat fizicul cat si psihicul tau. Dupa o zi istovitoare de munca, nu exista mod mai bun de a te detensiona si de a te relaxa
  • Pentru ca multi dintre noi ne dorim sa ardem cat mai multe calorii, steel tonic e o alegere perfecta de a face acest lucru, unde mai pui faptul ca ajuta la intensificarea metabolismului
  • Corpul si mintea iti sunt antrenate, deoarece steel tonic reprezinta un antrenament sigur, complet, antrenant si distractiv! 

Daca te-ai convins si vrei sa faci o schimbare, haide si tu la steel tonic! Unde? Bineinteles la Dina Jumps Constanta! Vei savura aceasta ora de miscare pe deplin!