Traim in era in care locurile noastre de munca ne obliga la un stil de viata nu tocmai sanatos. Poti combate sedentarismul alegand una sau mai multe sesiuni de masaj relaxare pentru o stare de bine, dar si pentru mentinerea sanatatii corpului.

Indiferent de activitatea pe care o desfasori in timpul zilei, cu siguranta la finalul acesteia te cuprinde oboseala si ai nevoie de relaxare. Stim ca nimic nu se compara cu un masaj de relaxare, asa ca in articolul de azi vom discuta pe larg acest subiect. De foarte multe ori cand te simti epuizat alegi fie sa dormi, fie sa faci sport. Ambele metode te ajuta pe termen foarte scurt, insa cea mai buna metoda de relaxare este masajul.

De ce sa alegi sesiunile de masaj?

Foarte multe persoane cred ca a merge la masaj reprezinta un moft, insa nu este deloc asa. Si chiar daca ar fi asa, ar fi un moft pe care ar trebui sa si-l faca fiecare, cel putin o data pe saptamana. In timpul zilei corpul si mintea sunt supuse unui stres continuu, chiar daca de multe ori nu ne dam seama, insa ne simtim foarte obositi. Muschii nostri atrag si retin tensiunea, care nu trece la finalul zilei cand ne punem in pat. Sunt diferite metode de relaxare, de la ceaiuri, medicamente si pana la diferite pozitii de dormit sau metode bazate pe caldura, insa nimic nu se compara cu un masaj de relaxare.

masaj1

Ce presupune masajul de relaxare?

In primul rand ti se induce o stare de bine la inceputul sesiunii prin diferite parfumuri care se afla in camera speciala de masaj. In functie de zona corpului pe care doresti sa o simti relaxata, persoana specializata se pregateste cu diferite produse pentru masaj. Incepand de la uleiuri aromatice, la prosoape calde si terminand cu alte uleiuri speciale pentru relaxare, intreaga sesiune a masajului este o adevarata calatorie printre simturi, stari si relaxare. Este adevarat, te poate fura somnul, insa nu este nicio problema. In aceasta situatie corpul tau se realaxeaza cu adevarat, asa ca daca Mos Ene vine pe la gene, lasa-l sa-si faca treaba.

Ce zone sa alegi pentru masaj?

Este foarte important sa comunici cu persoana care iti va face masaj. Chiar daca masajul de relaxare are la baza aceleasi miscari, in functie de nevoile tale, masajul poate fi personalizat. Cea mai tensionata zona a corpului este spatele. In special zona umerilor si a gatului. aceasta zona este cea mai solicitata pe timpul zilei, indiferent ca lucrezi la birou, conduci sau faci sport. Alege masajul pentru spate si nu vei regreta.

masaj spate

Picioarele sunt si ele foarte solicitate si obosite, chiar si dupa o zi de stat la birou. Crede-ne, este mult mai rau sa stai pe scaun 8 ore, decat sa ai activitate in timpul zilei. Pentru a scapa de dureri si disconfort, alege masajul de relaxare al picioarelor, in special masajul in talpa. Avantajul acestui masaj este ca ofera relaxare intregului corp.

Nici bratele, abdomenul sau masajul capilar nu sunt de neglijat, deoarece un masaj total te va ajuta sa te relaxezi. Efectul acestui masaj dureaza cateva zile, insa pentru persoanele care au timp, este recomandat sa ajunga si de 2-3 ori pe saptamana.

Viata este mai frumoasa cand te simti relaxat, iar asta se vede in activitate ta, dar si pe chipul tau. Nu ezita sa ne contactezi pentru sedintele de masaj. Te asteptam!