Auzim zilnic ca pentru o viata sanatoasa e nevoie de cel putin 30 de minute de miscare in fiecare zi, minim doi litri de apa si de un stil de viata sanatos. Toate acestea sunt adevarate, insa sa recunoastem, cati dintre noi respecta aceste sfaturi? Iti spunem noi, prea putini. Pentru ca stim ce inseamna zilele agitate si cu un program incarcat, avem un orar cu clase de fitness in Constanta, care nu doar ca te ajuta sa arati mai bine, dar te ajuta si sa te relaxezi si sa te deconectezi de rutina zilnica.

De ce sa alegi fitness?

Pe langa faptul ca atmosfera claselor de fitness este una vesela, adevaratul avantaj al acestui stil de miscare il reprezinta faptul ca toti muschii corpului sunt pusi la munca. Nu exista o ora de fitness in care sa lucrezi doar o grupa musculara. Indiferent de exercitiile pe care le faci, cu siguranta vei avea febra musculara la muschii spatelui, ai bratelor, dar si ai picioarelor.

Ce este diferit la fitness?

Ca sa intelegi diferenta intre fitness si alte sporturi sau genuri de miscare, iti dam exemplul salii de forta. Care da, te ajuta sa arati bine, insa acest tip de miscare nu este miscare in adevaratul sens al cuvantului. Sala de forta este un mediu unde practici asa numitul “sport static” si unde cresti doar masa musculara.

fitness

Clasele de fitness sunt diferite. Muzica antrenanta este mereu pregatita si iti da o stare de fericire. In pasi de dans, executi diferite miscari si exercitii care iti solicita toti muschii corpului. Atat echipa de antrenori, cat si celelalte persoane care participa la clasele de fitness, sunt persoane pozitive, care iti transmit o stare buna.

Dupa fiecare sedinta de fitness, atunci cand vezi ca tricoul tau e ud, vei fi foarte mandra. Nu doar ca este solicitant un antrenament de fitness, insa actioneaza si la nivel psihologic. Automat te simti mult mai bine, ai o stare buna si un tonus de invidiat. Chiar daca faci miscare seara si te energizeaza, garantam ca somnul va fi mult mai profund, iar urmatoarea zi vei fi mult mai productiva.

Cum ajungi la o clasa de fitness?

Este foarte simplu, mai ales daca esti din Constanta. La Dina Jumps exista o echipa formata din instructori profesionisti care te sfatuiesc ce tip de antrenament sa alegi. In functie de dorintele tale, intreaga echipa va avea grija ca scopul tau sa fie atins si sa fii mereu zambitoare si sa te simti bine in pielea ta. Pe site-ul nostru exista un orar al claselor, asa ca, in functie de timpul tau liber, poti alege sa iei parte la clasele de fitness atat dimineata, cat si seara. Poti alterna programele si orarul, insa iti promitem ca un antrenament facut dimineata te energizeaza intreaga zi.

Daca vrei sa faci fitness in Constanta, nu ezita sa alegi Dina Jumps!