Auzi in fiecare zi la radio, la televizor, la munca sau la scoala ca este foarte important sa faci miscare in fiecare zi sau cel putin de trei ori pe saptamana. Iar dupa atatea anunturi, te hotarasti intr-o zi sa alegi o sala si sa iti faci programul in asa fel incat sa ajungi la antrenamente de cel putin trei sau cinci ori pe saptamana. Pentru ca stim ca sunt foarte multe doritoare de miscare care locuiesc la malul marii, in continuare iti dam cateva motive pentru care sa incepi sa cauti abonamente la sala in Constanta si sa te apuci de treaba.

Corpul uman are nevoie de o alimentatie echilibrata, dar si de diferite tipuri de antrenamente pentru a arde caloriile care sunt peste medie si pentru a avea o forma cat mai placuta si atractiva. Pentru ca, sa fim seriosi, cei mai multi incep sa practice diferite sporturi pentru acest beneficiu, iar pe locul secundar se afla sanatatea. Dar in cadrul salii noastre, vei avea parte de cele mai bune antrenamente personalizate sau de grup, alaturi de antrenori specializati.

Multi dintre noi nu stiu cat este de benefic pentru sanatatea noastra sa practicam un fel de miscare. Indiferent ca vorbim de inot, fotbal, yoga sau diferite stiluri de antrenamente pe care le gasim in salile de fitness, sportul inseamna sanatate si ajuta la buna functionare a organismului pentru ca acesta sa ramana tanar cat mai mult timp.

Alegerea unei sali de fitness sau a unui studio de aerobic este printre cele mai bune decizii pe care le poti lua pentru tine si pentru viata ta, indiferent de varsta la care esti in acest moment. Muschii se tonifiaza datorita tipurilor variate de antrenamente; exista o gama diversificata de clase de aerobic in cadrul salii noastre din Constanta, unde ai parte de antrenori certificati care au cunostintele necesare pentru a dezvolta antrenamente personalizate pentru fiecare cursant, in functie de nevoi sau dorinte (antrenamente pentru masa musculara, pentru eliminarea stratului adipos sau pentru scaderea nivelului grasimii). Alegi tipurile de antrenamente pentru problema pe care doresti sa o rezolvi.

Sportul ne ofera o stare de bine atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic. In momentul in care depunem efort, se elibereaza endorfine – substanta care este responsabila pentru starea de bine si fericirea noastra – iar aceasta eliberare de endorfine are loc atunci cand practicam orice fel de sport.

Dupa fiecare antrenament corpul tau se elibereaza de stres si tensiune si automat intervine relaxarea, dar si motivarea pentru a desfasura toate activitatile dintr-o zi. Daca alegi sa faci sport dimineata, vei fi mult mai productiv pe durata zilei, vei fi mult mai atent si mai concentrat. In cazul in care programul iti permite sa ajungi la sala doar dupa orele de la munca, vei avea parte de energia necesara pentru tot ce ai de facut pana cand urmeaza sa dormi.

Somnul este un alt subiect care trebuie luat in calcul atunci cand alegem sa mergem la o sala de fitness. La fiecare antrenament ne consumam o mare parte din energie, iar asta inseamna ca in fiecare seara corpul nostru va fi extenuat, iar somnul va fi mult mai odihnitor. Atunci cand alegi sa mergi la sala si sa faci sport, va fi nevoie sa iti faci un program in asa fel incat sa nu te epuizezi cu toate activitatile zilnice.

Daca intr-adevar iti doresti o viata activa este timpul sa cauti abonamente la sala in Constanta si sa alegi studioul de aerobic Dina Jumps pentru un corp tonifiat si sanatos, dar si pentru o stare de bine!