Pentru antrenorii studioului de aerobic DinaJumps Constanta, orele de antrenament nu sunt niciodata doar exercitii. Sunt adevarate strategii elaborate. Scopul este obtinerea de rezultate, nu de beneficii pe termen scurt. In vederea unei remodelari corporale ale carei efecte sa fie unele de durata, antrenamentele trebuie imbinate cu un plan de nutritie adecvat. Schimbarile de greutate au la baza dezechilibrul dintre mancare si miscare. Un aport marit de alimente trebuie contrabalansat cu un consum egal de energie.

La Dina Aerobic este antrenat atat corpul, cat si mintea. Echilibrul nutritional se face la nivel fizic si psihic. Deoarece psihicul este cel care trebuie sa isi autoimpuna schimbarile pe care doreste sa le faca. Scapa de kilogramele in exces si adu- ti corpul la forma armonioasa initiala cu cele mai variate clase de aerobic si cu programul exclusiv Slabire& Tonifiere. Tehnicienii nostri nutritionisti  vor concepe special pentru tine un plan de nutritie personalizat pentru ca efectele sa fie garantate. 

 

7 motive pentru care sa iti faci IMEDIAT un abonament la DinaJumps

 

1. Nimic nu poate inlocui experienta

Experienta isi va spune intotdeauna cuvantul, iar la DinaJumps Constanta cei 14 ani de activitate in lumea fitness-ului se reflecta in profesionalismul cu care este indeplinita orice activitate. Antrenorii sunt certificati atat in Romania, cat si pe plan international si sunt in permanenta informati cu privire la noutatile aparute in lumea fitness- ului.

 

2. Prima sedinta este gratuita

Prima sedinta la Dina Aerobic este gratuita pentru toti cei interesati de remodelare corporala si tonifiere. Veti cunoaste antrenorii si ceilalti membrii la care rezultatele nu au intarziat sa apara. Veti putea testa gratuit una dintre multele clase de aerobic disponibile. Cu toate ca toti ne dorim sa mergem la sala si sa ne imbunatatim tonusul muscular, deseori gasim scuze sa amanam acest lucru. Este necesar sa constientizam ca pe masura ce lasam timpul sa treaca, situatia va fi tot mai greu de remediat.

DinaJumps Constanta

 

3. Intelegem ca timpul este pretios si nu vrem sa pierzi nimic

De aceea, ai libertate totala. Poti alege stilul de aerobic la care vrei sa te antrenezi fara fi nevoie de programare in prealabil.  Un singur abonament DinaJumps Constanta este suficient pentru acces complet si nelimitat. Iar daca nu ai ajuns la timp la cateva sedinte, nu trebuie sa le consideri pierdute, deoarece ele vor fi reportate pe abonamentul urmator!

 

4. Sedintele la malul marii- relaxare si exersare

Deosebit de placute si extrem de eficiente, exercitiile pe plaja sunt provocatoare. Ardem mai multe calorii, ne lucram grupele de muschi si transformam energia negativa in energie pozitiva.

 

5. Antrenorii- o a doua familie

Antrenorii DinaJumps Constanta nu se rezuma niciodata strict la exercitiile din programele de aerobic. Ei fac evaluari si monitorizari permanente, planuri personalizate de nutritie si antrenament, sesiuni de intrebari si raspunsuri, consiliere privata in nutritie.

 

6. Locuri de joaca pentru copiii mamicilor active

Esti o mamica activa si preocupata de modul in care arati dar ai probleme in a gasi pe cineva care sa il supravegheze pe cel mic pe durata sedintelor de antrenament? Ne gandim la tine! La DinaJumps Constanta exista loc de joaca cu supraveghetor. Cel mic se va distra pe cinste in timp ce tu lucrezi la forma armonioasa a corpului tau!

 

7. Totul este conceput special pentru tine

Omenii sunt diferiti si au nevoi diferite. Ce poate functiona cu succes la o anumita persoana, poate sa nu aiba acelasi efect la o alta. De aceea, are loc o evaluare initiala care determina planul de nutritie personalizat la sediul Dina Aerobic, planul de antrenament, recomandarea anumitor clase de aerobic in functie de obiectiv.

DinaJumps Constanta

 

Desi initial stim ca e mai greu sa va mentineti motivatia si sa continuati sa va antrenati, veti deveni tot mai puternici si mai determinati pe masura ce observati primele beneficii. Asta va va oferi incredere in voi insiva si putere sa obtineti tot ceea ce va propuneti. La DinaJumps Constanta veti invata cum sa slabiti sanatos si va veti imbunatati varsta metabolica!