La sala DinaJumps Constanta antrenamentele serioase incep cu doua intrebari. Slabitul este pentru tine o proba de viteza sau de rezistenta? Este o chestiune ce tine mai mult de fizic decat de psihic? Ei bine, ca de obicei in cazul tuturor intrebarilor capcana, raspunsul este mereu undeva la mijloc. Pentru a slabi sanatos si in mod sustinut, ai nevoie de consecventa si de dedicare, dar trebuie totusi sa iti dai un termen limita pana la care sa inregistrezi rezultatele bune. La fel, desi lucrezi fizicul, de cele mai multe ori, psihicul va duce o batalie mult mai grea pentru a nu te lasa sa renunti de la prima febra musculara.

La DinaJumps, noi intelegem cat este de greu sa faci aceste lucruri, asa ca am creat un program intens, un antrenament total, care te va schimba din cap pana in picioare. La propriu! Aflati de ce nu trebuie sa ratezi inscrierile in programul Slabire&Tonifiere.

5 motive pentru care TREBUIE sa incercati programul Slabire&Tonifiere de la DinaJumps

1.      Este un program personalizat

In cadrul programului Slabire&Tonifiere de la DinaJumps Constanta, specialistii nostri te vor lua in evidenta de la inceputul programului si iti vor urmari progresul cu maxima atentie. In functie de pachetul ales, vei beneficia de antrenamente intense, diverse tipuri de clase de aerobic, pentru  a-ti tine mintea antrenata in proces, si de o discutie cu un nutritionist, care iti va face si un plan alimentar personalizat.

2.      Este un program testat

DinaJumps ConstantaSlabire&Tonifiere de la DinaJumps Constanta este un serviciu disponibil clientilor salii noastre inca din 2010. Poate nu sub acest nume, dar cu toate beneficiile aferente. In 8 ani de zile, rezultatele acestui program au fost impresionante.

3.      Parcurgerea lui este o achizitie pentru orice client

Dincolo de a face o serie de exercitii in mod repetat, programul Slabire&Tonifiere te invata ce functioneaza si ce este cu adevarat eficient pentru fiecare in parte. Dincolo de a slabi rapid acum, programul nostru te invata cum sa traiesti sanatos si cum sa te mentii in forma pe termen lung. Nu este vorba de un efort sustinut acum, ci de o investitie intr-un stil de viata echilibrat si perfect adaptat particularitatilor tale.

4.      Veti imbunatati aspectul fizic

Poate ai aflat ca prin programul nostru puteti arde pana la 12 kg de «grasime »  per editie. Ceea ce nu stii este ca vei scapa de aceste kilograme in mod controlat, cu grija si atentie maxima fata de aspectul corpului.

5.      Cifrele vorbesc

Nu vei observa doar o scadere a kilogramelor aratate de cantar si a numarului de la haine, ci si o scadere a varstei metabolice. In cadrul programului de la DinaJumps Constanta, periodic se vor calcula indicii corporali pentru a urmari evolutia indeaproape. Ca suma tuturor proceselor chimice din organism, varsta metabolica este mai importanta decat varsta reala. Cu programele  potrivite si alimentatia adecvata, caracteristicele unui program personalizat, varsta metabolica poate fi imbunatatita considerabil.

DinaJumps Constanta

Slabire&Tonifiere este un program cu adevarat eficient, cu beneficii numeroase si pe mai multe planuri pentru toti participantii. Mai mult, intrucat suntem convinsi de eficienta acestui program, DinaJumps Constanta te asteapta sa te inscrii cat mai curand.